2023 Jong Nederland Harmelen
Oudleidingweekend 2023
    No events

Uitnodiging Oudleiding Weekend 2023

April 2023

Hallo (oud) leiding van Jong Nederland Harmelen

In 2021 wilden we graag een oud-leidingweekend houden i.v.m. het 60-jarig bestaan van Jong Nederland Harmelen. We weten allemaal waarom dat niet door heeft kunnen gaan. Maar nu, twee jaar na dato, gaan we er alsnog voor!

We gaan terug in de tijd onder het thema “Fossielenweekend” en gaan lekker aan de gang met een spelletje, wat creatiefs, een quizje en tussendoor vooral bijkletsen met een drankje en een overheerlijke BBQ. Wie wil blijven slapen? Dat kan, dan zorgen we ook nog voor een ontbijtje. Geef dit dan wel vooraf duidelijk aan.

Wanneer is het?                            Zaterdag 6 en als je blijft slapen zondag 7 mei.

Hoe laat begint het?                     Vanaf 13.00 uur staat er koffie en thee klaar.

Wanneer gaan we spelen?         Vanaf ongeveer 14.00 uur (JNH tijd)

Wat kost het?                                 € 30 per deelnemer, dit is inclusief avondeten, hapjes en een blijvende herinnering aan dit weekend.
Overige drankjes € 1,50 op de streeplijst.

Heb je zin om weer eens ouderwets een dagje Jong Nederland Harmelen te beleven? Schrijf je dan per mail in via info@oudleidingweekend.nl.

Via de facebook-pagina https://www.facebook.com/profile.php?id=100090047014682

JNH Oudleiding Weekend en de site http://www.oudleidingweekend.nl proberen we jullie op de hoogte te houden van de inschrijvingen.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar (oud-)leiding die deze nog niet gehad heeft maar het wel leuk lijkt te komen. We zien jullie aanmeldingen in verband met de inkopen graag uiterlijk 1 mei 2023 tegemoet.

Groetjes van de Fossielenweekend organisatie
Marco Nolte, Jacco Steenbergen, Jeroen Sangers, Roy Versteeg en Berry van der Lit